fbpx

Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator

Data publicării:

Cu ocazia Conferinței Naționale a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator.

Conferința Națională a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură” a avut loc marți, 10 mai, acolo unde au participat tinerii absolvenți și peste 200 de fermieri membri ai Clubului Fermierilor Români.

Agrinnovator, un grup de lucru care are ca scop promovarea, crearea cunoștințelor referitoare la tehnologiile agriculturii de mâine și care aprofundeazză două direcții de lucru: transformarea digitală a agriculturii și agricultura eco-bio-regenrativă. Totodată, prin intermediul inițiativei Agricover, aceasta lărgește  gama inițiativelor de susținere a creșterii performanței pentru o argicultură sustenabilă.

În centrul proiectului se află tinerii fermieri pregătiți să aducă agricultura la următorul nivel de dezvoltare și performanță prin expunerea de soluții și tehnologii agricole internaționale: „În continuarea programului de formare Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de Clubul Fermierilor Români și susținut de Agricover, ne-am propus să investim în entuziasmul, energia și cunoștințele practice ale acestor tineri valoroși pentru a lucra pe diferite teme care vin să pregătească viitorul agriculturii românești sustenabile și performante.” a declarat Liviu Dobre, Director General Agricover Holding, conform sursei menționate anterior.

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România, un generator de soluții inovatoare care transformă agricultura și viața fermierilor pe termen lung, creând progres și prosperitate la scară socială. În cei 21 de ani de activitate, Agricover a deservit fermierii români și le-a oferit soluții inovatoare adaptate nevoilor reale, astfel încât aceștia să-și poată consolida în mod sustenabil activitatea.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Aproximativ 51 milioane de lei investiți în digitalizarea spitalelor din București

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat 9 proiecte...

41 milioane de lei investiți pentru modernizarea și digitalizarea școlilor din sectorul 1

Săptămâna aceasta a fost semnat un contract de finanţare...