fbpx

Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator

Data publicării:

Cu ocazia Conferinței Naționale a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Agricover a anunțat lansarea Agrinnovator.

Conferința Națională a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură” a avut loc marți, 10 mai, acolo unde au participat tinerii absolvenți și peste 200 de fermieri membri ai Clubului Fermierilor Români.

Agrinnovator, un grup de lucru care are ca scop promovarea, crearea cunoștințelor referitoare la tehnologiile agriculturii de mâine și care aprofundeazză două direcții de lucru: transformarea digitală a agriculturii și agricultura eco-bio-regenrativă. Totodată, prin intermediul inițiativei Agricover, aceasta lărgește  gama inițiativelor de susținere a creșterii performanței pentru o argicultură sustenabilă.

În centrul proiectului se află tinerii fermieri pregătiți să aducă agricultura la următorul nivel de dezvoltare și performanță prin expunerea de soluții și tehnologii agricole internaționale: „În continuarea programului de formare Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de Clubul Fermierilor Români și susținut de Agricover, ne-am propus să investim în entuziasmul, energia și cunoștințele practice ale acestor tineri valoroși pentru a lucra pe diferite teme care vin să pregătească viitorul agriculturii românești sustenabile și performante.” a declarat Liviu Dobre, Director General Agricover Holding, conform sursei menționate anterior.

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România, un generator de soluții inovatoare care transformă agricultura și viața fermierilor pe termen lung, creând progres și prosperitate la scară socială. În cei 21 de ani de activitate, Agricover a deservit fermierii români și le-a oferit soluții inovatoare adaptate nevoilor reale, astfel încât aceștia să-și poată consolida în mod sustenabil activitatea.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Grupul de IT Cegeka România este din nou în creștere

Grupul european de IT Cegeka continuă să crească de...

Programul Rabla pentru electrocasnice – ediția 2022

Programul Rabla pentru electrocasnice va începe mai târziu anul...

Griffin Media te poate ajuta să-ți promovezi afacerea

Griffin Media te poate ajuta la promovarea afacerii prin...

Digi Communications N.V. raportează o creștere remarcabilă în primul trimestru al anului 2022

Digi raportează o creștere cu 21% a veniturilor față...