fbpx

A apărut sezonul 2 din serialul „Bridgerton”

Data publicării:

De vineri 25 martie 2022, a început difuzarea sezonului doi din serialul „Bridgerton”, bazat pe volumul 2 din seria cu același nume care-i aparține autoarei Julia Quinn.

De data aceasta îl cunoaștem mai îndeaproape pe cel mai mare dintre frații Bridgerton, vicontele Anthony. El este un crai deja cunoscut de societate, însă este hotărât ca în acest nou sezon să-și găsească aleasa inimii.

Acest lucru pare posibil odată cu apariția fetelor Sharma, Kate și Edwina. El încearcă să o cucerească pe Edwina, mezina familiei, dar mai întâi trebuie să treacă de Kate, care este o fire încăpățânată și ambițioasă. Dacă va reuși atât să îi câștige inima Edwinei, cât și să o îmbuneze pe sora ei, veți afla doar urmărind cele 8 episoade pe Netflix.

Primul sezon a apărut pe 25 decembrie 2020 și a devenit cel mai mare „hit” al platformei de streaming, cu peste 82 de milioane de vizionări. Criticii au descris „Bridgerton” ca fiind suma părților din „Gossip Girl”, serial difuzat în 2007 și „Mândrie și prejudecată”.

Producătoarea a anunțat că vor apărea și sezoanele trei și patru, plus o serie cu povestea excentrice regine Charlotte. Cartea pe care este bazată povestea lui Anthony se numește „Vicontele care mă iubea” și se poate găsi în librării și pe internet.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...

,,Cinema în aer liber” revine în Parcul Titan, sector 3

,,Cinema în aer liber" se întoarce pe "Insula Artelor"...