fbpx

Tesla a lansat un nou proiect: Proiectul „Bitcoin Buyer”

Data publicării:

În urma crizei financiare din jurul lumii, marea corporație Tesla a lansat un nou proiect care are scopul de a ajuta persoanele afectate de criza financiară datorată pandemiei globale de corona virus.

Deoarece datorită crizei financiare în  urma căreia multe firme au ajuns în pragul falimentului iar oamenii își pierd locul de muncă, Tesla a a lansat un nou proiect  investind 6,5 miliarde de lei în bitcoin. Proiectul „Bitcoin Buyer” promite persoanelor aflate în dificultate financiară, îmbogățirea rapodă prin oportunitatea de a profita de explozia de monede digitale, chiar și în lipsa experienței cu investițiile sau tehnologia.

Bitcoin Buyer o nouă platformă de tranzacționare de criptomonede care, conform Tesla, poate face pe oricine milionar în decurs de 3-4 luni! Aceasta poate fi testată de cetațenii din România, SUA, Australia și Canada. Utilizatorii trebuie doar să efectueze o depunere inițială în platformă, de regulă 1.000 de lei sau mai mult, iar algoritmul automat de tranzacționare începe să își facă treaba.

„Tesla a încercat întotdeauna să îi facă fericiți pe oamenii din jurul lumii, iar acum ne propunem să ajutăm oamenii, nu doar să îi facem fericiți, ne dorim ca fiecare persoană să își poată îndeplini visele și dorințele. Noua noastră platformă, Buyer va ajuta oamenii să se îmbogățească rapid. În loc să muncească pentru fiecare bănuț, noi facem ca banii să lucreze pentru voi!”, a declarat Directorul general Tesla, Elon Musk.

Platforma percepe un comision de 2% pentru profiturile generate de un utilizator și că trebuie să depui cel puțin 1.000 de lei pentru a începe. Această suma va fi investiția inițială pe care programul de tranzacționare o folosește pentru a face tranzacții. De asemenea, algoritmul face bani cumpărând atunci când prețul crește și când prețul scade. Această strategie este cunoscută sub numele de vânzare în lipsă, iar platforma o gestionează automat pentru voi. Puteți retrage oricând doriți suma obținută.

Bitcoin Buyer este susținută de unele dintre cele mai inteligente minți din domeniul tehnologiei, Richard Branson, Jeff Bezos și Bill Gates. 

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...