fbpx

Tăriceanu a găsit slogan pentru IMM Invest

Data publicării:

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu critică în termeni duri programul Guvernului PNL de susținere a IMM-urilor, susținând că i se poate aplica sloganul „din greșeală în greșeală spre victoria finală”.
Zilele trecute convenția pe care o semnează cei care vor să ia bani prin IMM INVEST (un fel de cerere de fapt) a fost modificată! Pentru a n-sprezecea oară! Alte hârtii de semnat, alt timp de așteptat, alte afaceri care își închid porțile! Oare nu ar fi mai simplu ca Ministerul de Finanțe să se împrumute pur și simplu (tot e singurul lucru pe care știu să-l facă!) la băncile la care îi trimit cu mâna întinsă pe români și să dea ei banii la cele 40.000 de firme pe care pretind că vor să le ajute? Dacă statul român tot garantează împrumuturile, de ce nu luați voi banii și îi dați prin trezorerii?!”, consideră Tăriceanu, sugerând că astfel de vor putea finanța companiile care chiar au nevoie de sprijin și care nu se vor califica niciodată după criteriile stabilite de bănci.
Și mă refer la cei din domeniile cel mai tare afectate de criza generată de coronavirus: HORECA, transporturi, construcții, comerț etc. Altfel, până când companiile vor trece de birocrația finanțelor și băncilor va fi prea târziu pentru prea multe companii!”, a spus parlamentarul ALDE.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Aproximativ 51 milioane de lei investiți în digitalizarea spitalelor din București

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat 9 proiecte...

41 milioane de lei investiți pentru modernizarea și digitalizarea școlilor din sectorul 1

Săptămâna aceasta a fost semnat un contract de finanţare...