fbpx

Tânăr mort într-o altercacție

Data publicării:

Un tânar de 19 ani din București, și-a pierdut viața în urma unei altercații cu un alt tânar care l-a înjunghiat în plină stradă. Scandalul a început în interiorul unei săli de sport de pe strada Răcari, sector 3.

În jurul orei 16:00, un apel la 112 anunță tragicul eveniment.

”Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit„

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11 și un echipaj Smurd, care a încercat timp de o oră să-l resusciteze pe tânărul înjungiat.În ciuda eforturilor depuse de echipajul Smurd sosit la fața locului, tânărul a decedat.

 

Agresorul, un tânăr de aceeași vârstă ca și victima, a fost identificat de polițiștii sosiți la fața locului și dus la secția 11 poliție, pentru a fi audiat cu privire la cauzele care au dus la săvârșirea acestei infracțiuni.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 19 ani, a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...