fbpx

Bogdan Stanoevici – „Cel ales”

Data publicării:

Un om… am spune cu toții. Social media ne permite să fim „liberi”, însă nu ca Bogdan. Cunoaștem cu toții că Bogdan Stanoevici a fost actor și politician român. Cel mai mult a iubit actoria, meserie „îngropată” prematur de pandemie.

Puțini știu că Bogdan Stanoevici a fost implicat în proiecte culturale de televiziune, a fost alături de studenții pasionați cu adevarat de arta cinematografică ci nu plafonați de entuziasmul celebrității.

Nu vom vorbi despre cariera cinematografică, nici de cea politică. Vorbim despre un om care a trăit cu spiritul mereu liber, neînfricoșându-se să militeze pentru lucrurile în care credea, nedându-se înapoi de a protesta pentru cele în care nu credea.

În contextul pandemiei de Covid-19 din anul 2020 s-a remarcat prin participarea la protestul antivacciniștilor în Piața Victoriei, alături de Adrian Severin, cerând „imunizare naturală” și demisia guvernului Orban. Un protest asemănător, al antivacciniștilor, avusese în Bulgaria, la inițiativa unui partid pro-rus. În cele din urmă s-a îmbolnăvit de Covid-19  și a făcut o formă gravă a bolii, fiind răpus de acesta, în cele din urmă.

Ne-a lăsat amintire zâmbetul încrezător și curajul de neclintit în ceea ce credea cu tărie.

Drum lin printre stele om curajos… Iată, de data asta, tu ai fost „Cel ales” de Dumnezeu, în marea echipă a actorilor români.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Jurnalul de război al unui băiat de opt ani din Mariuopol

Yehor este un băiat de opt ani originar din...

Ziua Europei la UNATC

Ziua Europei se sărbătorește la UNATC, luni, 9 mai,...

O nouă lege în România – copiii nu mai pot primi mai mult de 3 prenume

În urma modificărilor actelor de stare civilă, autoritățile au...

Medicul care a spus că pentru 200 de lei mită nici nu intră în sala de operații a fost condamnat

Curtea Militară de Apel București l-a condamnat la 2...