fbpx

Un student a lansat prima platformă dedicată zilierilor din România

Data publicării:

Platforma se numește eZilier și își propune să-i ajute pe cei care își caută un loc de muncă temporar să găsească o mai rapid o sursă de venit, în special pe cei mai tineri, elevi sau studenți.
Ideea proiectului a venit în plină pandemie de COVID19, care a condus la o creștere numărului celor fără un loc de muncă.
Un tânăr din Adjud, Andrei-Leonard Ilie (19 ani – n.r.), student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București, a lansat prima platformă online, dedicată în exclusivitate zilierilor.
„Ca urmare a pandemiei am observat o scădere considerabilă a numărului de angajați, în timp sunt foarte mulți studenții și elevii, de peste 16 ani, care să-și câștige proprii banii de buzunar.
eZilier își propune să-i conecteze patronii care au nevoie de zilieri cu elevii, studenții, muncitorii necalificați și oamenii care au nevoie de un loc de muncă, dar care din varii motive nu pot avea unul stabil, și prestează servicii zilnice.
Acest lucru este legal, se plătesc taxe, și există un registru de zilieri în care sunt trecuți zilierii”, a declarat tânărul antreprenor, pentru Tele7abc.
Un zilier poate lucra maximum 90 de zile la aceeași firmă.
”Îmi doresc ca prin platformă să avem și o zona dedicată patronilor, unde pot afla toate informațiile de care au nevoie pentru a lucra cu zilieri, suntem în discuții cu o firmă de avocatură pentru consultanță în această privință”, a adăugat Andrei-Leonard Ilie, fondator UtilHelp Software&Solutions.

Andrei Leonard Ilie

Cei interesați pot descărca aplicația pentru terminalele Android. Anunțurile sunt gratuite, însa, în viitor, utilizatorii platformei vor putea opta pentru anunțuri promovate. Potrivit creatorul platformei, în contul fiecărui patron vor putea fi găsite statistici complexe despre numărul de vizionări, tipul de browser ș.a.m.d., iar platforma este una foarte intuitivă și ușor de utilizat. Totodată, în aplicație va putea fi consultată și o hartă care să-i ajute cei care-și caută un loc de muncă să găsească cele mai apropiate oferte disponibile.

Andrei-Leonard Ilie a mai lansat Harta Producătorilor Locali Români și BACde10

eZilier nu este singurul proiect lansat de tânărul antreprenor. Andrei-Leonard Ilie a mai lansat, Harta Producătorilor Locali Români, care a avut are un succes foarte mare. Această platforma a reușit să strângă la un loc peste 500 de producători și să genereze click-uri zilnice către aceștia. Totodată, acesta a lansat și BACde10 – o aplicație pentru Android cu 100.000 de descărcări care centralizează offline toate materialele pentru BAC. Aplicația pentru dispozitivele Android poate fi găsită în magazinul de aplicații Google Play.

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Cărțile audio, un nou trend

Acum lectura unei cărţi a devenit mai ușoară ca...

Conflict între Google și Microsoft

Tensiunile dintre Microsoft și Google au început să crească...

WhatsApp pierde utilizatori

WhatsApp, aplicație cumpărată in 2014 de platforma de socializare...