fbpx

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Data publicării:

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe o plajă din municipiul Constanța, anume plaja NeverSea. La acest eveniment vor lua parte peste 800 de sportivi din România și Republica Moldova.

Maratonul Nisipului este unul dintre primele evenimente, din Europa, care se desfășoară integral pe nisip. Competiția este atât pentru alegătorii amatori, cât și pentru cei care practică sport de performanță.

„Maratonul Nisipului, care se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă, conţine patru probe competitive (maraton, semimaraton, cursa de 10 km şi de 5 km) şi două curse populare – crosul Family Run şi Campionii Şcolii, care au menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atât pe părinţi, cât mai ales pe copiii acestora şi de a lupta împotriva cancerului prin asigurarea de tratamente medicale la domiciliu pentru copii din judeţul Constanţa – proiectul social iniţiat de către Asociaţia ‘Dăruieşte Aripi’ „, transmite Asociația Sportivă „Sana Sport”.

Președintele asociației, Daniel Antonaru, spune că,, „Datorită frumoasei comunităţi de sportivi pe care am construit-o în aceşti ani şi împreună cu prietenii de la ‘Dăruieşte Aripi’, am reuşit să dăm o şansă la viaţă copiilor bolnavi de cancer din judeţul Constanţa, prin derularea unui program social care constă în asigurarea tratamentelor medicale la domiciliu. (…) Prin evenimentul nostru, ne dorim să arătăm lumii întregi că alergare este mai mult decât un sport individual. În fapt, este un sport de echipă, de familie. Şi cum familia înseamnă grijă faţă de aproapele nostru, vrem să direcţionăm toată atenţia către cei care au mai mare nevoie de ajutor”.

Evenimentul a ajuns la a șaptea ediție și este organizat de Asociaţia Sportivă „SanaSport” şi Radio Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Primăria Constanţa şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...