fbpx

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Data publicării:

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie, luna în care a avut loc ultima vizită a președintelui din Rusia. Săptămâna aceasta, Vladimir Putin se va afla în cele două foste republici sovietice din Asia Centrală: Tadjikistan şi în Turkmenistan, conform televiziunii publice rusești.

După ce președintele va efectua aceste vizite, el se va întâlni cu președintele indonezian Joko Widodo cu scopul de a discuta la Moscova. Acesta va ajunge în capitala Rusiei la data de 30 iunie, potrivit oficialilor indonezi.

Vladimir Putin va participa la un summit al națiunilor din Marea Caspică în Turkmenistan, alături de liderii politici din  Azerbaidjan, Kazahstan, Iran și Turkmenistan. În plus, liderul de la Moscova a acceptat invitația de a fi parte dintr-un summit G20 care este programat pentru luna noiembrie, însă nu este sigur dacă va participa fizic sau în format online.

Un forum va avea loc în orașul Grodno din Belarus între 30 iunie și 1 iulie și Vladimir Putin plănuiește să participe și la acesta. Liderul rus ar trebui să i se alăture președintele bielorus Alexander Lukașenko.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...

Criza de lapte praf în Statele Unite ale Americii- Joe Biden apelează la armată

31 de tone de lapte praf au fost transportate...

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...