fbpx

O nouă expoziție „Fishing & Hunting Channel”, la Romexpo

Data publicării:

A 6-a ediție a celei mai mari expoziții ,,Fishing & Hunting Channel’’ revine la Romexpo, așteptându-și vizitatorii începând de joi 17 martie până duminică 20 martie 2022.

Pentru 4 zile, complexul expozițional Romexpo găzduiește cea mai populară expoziție pentru toți iubitorii de pescuit, vânătoare, ambarcațiuni și outdoor din România.
Fishing & Hunting Expo dorește să-și mențină poziția celui mai mare eveniment de profil din România reunind cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente specifice pentru pescuit, vânătoare, ambarcațiuni, articole sportive și outdoor.

Vizitatorii se vor putea bucura de workshop-uri de pescuit alături de pescari cunoscuți, prezentări canine și demonstrații de șoimărit în fiecare zi expozițională, pe scena amplasată în centrul pavilionului, piscină special amenajată pentru testări de spinning, piscină pentru testări de navomodele, gala premiilor The Fishing & Hunting Channel și o tombolă cu premii excepționale.

În cadrul acestei expoziții vor fi lansate cele mai noi produse în materie de profil, iar pescarii vor putea testa articole precum bărci și motoare, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni dar și produse alimentare cu specific pescăresc în timp ce vor putea interacționa cu asociații de pescari, cluburi de pescuit sportiv și ghizi.

De asemenea, pentru iubitorii de vânătoare va exista o zonă generoasă dedicată vânătorii unde le sunt propuse articole și accesorii pentru vânătoare (armament, muniţie, îmbrăcăminte etc), și prezentate asociaţii de vânători și ghizi de vânătoare, ateliere de taxidermie, expunere de trofee vânătorești, prezentări canine, demonstrații de șoimărit, cântece vânătorești, domenii de vânătoare, safari sau alte destinații externe și interne, pensiuni și conace turistice, degustări de produse alimentare cu specific vânătoresc.

Expoziția este organizată de The Fishing & Hunting Channel România, în perioada 17-20 martie 2022, joi-sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică între orele 10:00 – 15:00. Prețul biletului întreg este de 30 lei și include un cadou F&H și prețul biletului redus este de 15 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani și pensionarii care prezintă talonul de pensie și cartea de identitate.

 

 

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

OFA UGIR promovează antreprenoriatul feminin și competitivitatea IMM-urilor românești la Bruxelles

  În perioada 23-25 aprilie 2024, o delegație a patronatului...

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...