Firea pierdută cu firea: Orban ne-a lăsat fără mască!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă pe Premierul Ludovic Orban, pe tema achizițiilor măștilor pentru cei nevoiași: „Nu sunt capabili să asigure măştile de protecţie promise populaţiei şi găsesc ţapi ispăşitori.
Ludovic Orban a spus că licitația de la Ministerul Sănătății care viza achiziționarea de măști pentru persoanele defavorizate a fost contestată și apoi atacată la Curtea de Apel de către o firmă “abonată a Primăriei Capitalei”. În replică, Gabriela Firea spune că firma respectivă este abonată, dar nu la contracte “ci la contestații”.
Deranjată de afirmațiile făcute de Ludovic Orban, Firea i-a dat replica acestuia, într-o postare pe pagina sa de Facebook:

Ruşinos! Nu sunt capabili să asigure măştile de protecţie promise populaţiei şi găsesc ţapi ispăşitori! Premierul insistă să acopere incompetenţa guvernului în mai multe privinţe, dar şi în cea a achiziţiei măştilor de protecţie promise populaţiei, aruncând pisica în curtea altora! Este a doua oară când afirmă la televizor că firma care a contestat licitaţia pentru măşti este ‘abonată la contracte cu Primăria Capitalei’. Prima oară am tăcut, crezând că e dezinformat! Dar văd că persistă în eroare! Da, este abonată această firmă la Primăria Capitalei, dar nu la contracte, ci la contestaţii! Şi nouă ne-au blocat nenumărate licitaţii pentru achiziţia unor produse şi/sau servicii extrem de importante pentru bucureşteni. Nu îi interesează licitaţia în sine! Ei nu produc nimic! Ei sunt băieţi şi fete deştepte şi dau ‘consultanţă’. Dar nu a interesat pe nimeni! Dacă premierul insistă cu aceste insinuări murdare la adresa mea şi a colegilor mei de la Primărie, o să-l ajut public să rezolve problema spinoasă, indicându-i public persoana din anturajul său care ar putea contacta direct şi amical acţionarii acestei firme, transmiţându-le că nu este corect şi moral ce fac! Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului! Hoţii strigă hoţii!

Comments are closed.