fbpx

Firea pierdută cu firea: Orban ne-a lăsat fără mască!

Data publicării:

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă pe Premierul Ludovic Orban, pe tema achizițiilor măștilor pentru cei nevoiași: „Nu sunt capabili să asigure măştile de protecţie promise populaţiei şi găsesc ţapi ispăşitori.
Ludovic Orban a spus că licitația de la Ministerul Sănătății care viza achiziționarea de măști pentru persoanele defavorizate a fost contestată și apoi atacată la Curtea de Apel de către o firmă „abonată a Primăriei Capitalei”. În replică, Gabriela Firea spune că firma respectivă este abonată, dar nu la contracte „ci la contestații”.
Deranjată de afirmațiile făcute de Ludovic Orban, Firea i-a dat replica acestuia, într-o postare pe pagina sa de Facebook:

Ruşinos! Nu sunt capabili să asigure măştile de protecţie promise populaţiei şi găsesc ţapi ispăşitori! Premierul insistă să acopere incompetenţa guvernului în mai multe privinţe, dar şi în cea a achiziţiei măştilor de protecţie promise populaţiei, aruncând pisica în curtea altora! Este a doua oară când afirmă la televizor că firma care a contestat licitaţia pentru măşti este ‘abonată la contracte cu Primăria Capitalei’. Prima oară am tăcut, crezând că e dezinformat! Dar văd că persistă în eroare! Da, este abonată această firmă la Primăria Capitalei, dar nu la contracte, ci la contestaţii! Şi nouă ne-au blocat nenumărate licitaţii pentru achiziţia unor produse şi/sau servicii extrem de importante pentru bucureşteni. Nu îi interesează licitaţia în sine! Ei nu produc nimic! Ei sunt băieţi şi fete deştepte şi dau ‘consultanţă’. Dar nu a interesat pe nimeni! Dacă premierul insistă cu aceste insinuări murdare la adresa mea şi a colegilor mei de la Primărie, o să-l ajut public să rezolve problema spinoasă, indicându-i public persoana din anturajul său care ar putea contacta direct şi amical acţionarii acestei firme, transmiţându-le că nu este corect şi moral ce fac! Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului! Hoţii strigă hoţii!

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...