fbpx

Festivalul Berii, la Tulcea

Data publicării:

Azi, 13 iulie 2023, a început prima ediție a Festivalului Berii, la Tulcea. Acesta va  dura 4 zile și se va desfășura la Patinoar și Plaja Lac Ciuperca.

Organizatorii şi-au propus să aducă tulcenilor un prilej de bucurie şi sărbătoare în jurul berii, o băutură care face parte din viaţa oamenilor din cele mai vechi timpuri.

În cele 4 zile s-a anunțat o vreme caniculară, așadar a fost pregătită o selecţie largă de beri, iar berea fără alcool va fi prezentă în cantităţi suficiente pentru a asigura o hidratare eficientă şi delicioasă, deopotrivă.

Berea este principala atracție, însă la festival vor fi și standuri cu mâncare, corturi cu dulciuri, băuturi răcoritoare, foodtruck-uri și alte delicii.

Pentru cei mici vor fi amenajate locuri speciale de joacă, iar pentru adulții competitivi vor exista concursuri specifice unui astfel de festival.

La spectacolele și concertele live vor urca pe scenă Alexia Gemene, The Opera, Adnana Mihailă, Andreea Feraru, Let’s go Dance, Cristina Dobrescu, Shaz.

Tulcea Beer Fest este un eveniment susţinut integral din fonduri private, organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, prin direcţiile şi serviciile subordonate instituţiei.

Organizatorii își doresc ca acest festival să devină o tradiție, ,, o sărbătoare a prieteniei în jurul celei mai populare băuturi, berea”.

Accesul la festival este gratuit, iar pe perioada desfăşurării evenimentului, traficul auto pe Aleea Ciuperca va fi restricţionat, cu excepţia aprovizionării în intervalul orar 6-10.

 

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...