fbpx

Cele 80 de miliarde de euro aprobate de Bruxelles provoacă depresie

Data publicării:

PSD în depresie. Sumă record negociată pentru România. Ciolacu și gașca lui să ia notițe”, a scris pe Facebook ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, după ce liderii europeni la un acord asupra bugetului UE 2021-2027 şi asupra Fondul de relansare economică post-pandemie.
PSD în depresie! Succes al Președintelui României la Bruxelles. Sumă record negociată pentru România. Marcel Ciolacu și gașca lui să ia notițe. Acesta este un lucru bine făcut. Oamenii lui Dragnea, acum ai lui Ciolacu, se duceau la Bruxelles să scoată de pe lista neagra a UE tot felul de off-shore-uri (cât a primit PSD pentru această acțiune și unde sunt banii? ) sau să vândă câteva sticle de palincă”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.
El precizează că Iohannis a negociat o sumă impresionantă pentru România- 80 de miliarde de euro.
Liderii ţărilor Uniunii Europene şi ai instituţiilor comunitare au ajuns, marţi, în a cincea zi a summitului de la Bruxelles, la un acord asupra bugetului destinat perioadei 2021-2027 şi asupra Fondului UE de relansare economică post-pandemie.

Charles Michel

Bună dimineaţa tuturor! Avem un acord. Am reuşit! Europa este puternică, Europa este unită!„, a declarat Charles Michel, preşedintele Consiliului European, la încheierea summitului Uniunii Europene.
Liderii ţărilor europene şi ai instituţiilor UE au aprobat un buget multianual pentru perioada 2021-2027 în valoare de 1.074 de miliarde de euro.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...