fbpx

Bombe la Vaslui

Data publicării:

Cinci proiectile de artilerie neexplodate au fost găsite, marți, de angajații unei firme care săpa șanțuri pentru înlocuirea rețelei de apă, pe cea mai aglomerată stradă din Vaslui. Traficul rutier și pietonal a fost întrerupt pentru intervenția pompierilor.
Potrivit ISU Vaslui, timp de 3 ore, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” a intervenit, marți, pentru asanarea unor proiectile de artilerie rămase neexplodate, din cel de-al Doilea Război Mondial.
Pirotehniștii au intervenit în Vaslui, pe cea mai aglomerată arteră din oraș, bulevardul Traian.
Inițial, un proiectil a fost găsit de angajații unei firme care săpau șanțuri pentru înlocuirea rețelei de apă. Aceștia au anunțat autoritățile, o echipă specializată în astfel de intervenții deplasându-se la fața locului. Întreaga zonă a fost securizată, cu ajutorul colegilor polițiști fiind restricționată atât circulația rutieră, cât și cea pietonală. Cercetările efectuate au dus la descoperirea a patru proiectile de artilerie, acuplate, de calibru 75 mm”, anunță ISU Vaslui.
Proiectilele au fost ridicate și transportate în siguranță la depozitul de muniție neexplodată, urmând să fie distruse ulterior.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Târgul de Primăvară al antreprenoarelor își deschide porțile online pentru toți vizitatorii

Târgul de Primăvară al antreprenoarelor își deschide porțile online...

Video CV, tot mai prezent în sesiunile de recrutări în vederea unei angajări, în perioada pandemiei

Foarte multe firme care au făcut recrutări în perioada...