fbpx

Alexandra Tolstoy, fosta partenera a lui Sergei Pugachev vorbește despre președintele Rusiei: “Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el.”

Data publicării:

Contesa Alexandra Tolstoy este o aventurieră britanică, dar și o femeie de afaceri care a avut în trecut o relație cu Sergei Viktorovich Pugachev, cunoscut drept  “bancherul lui Putin ”. Aceasta a oferit un interviu pentru CNN, unde a vorbit despre președintele Rusiei și modul în care s-a schimbat acesta în ultimii 15 ani.

Alexandra spune că Putin este un conducător dur, lipsit de empatie precum ceilalți dictatori.  Președintele rus își conduce țara după principiul divizării, mai exact fiecare pentru el, „nimeni nu are încredere în nimeni, toți sunt foarte competitivi.” Fosta parteneră a lui Pugachev a făcut o comparație ce îl evidențiază pe Vladimir Putin: “Era ca în „Nașul”. Toată bogăția aceea incredibilă și o lipsă totală de morală.”

În anul 2008, Alexandra Tolstoy a fost în aceeași încăpere cu președintele Rusiei despre care, spune ea, “Era foarte diferit de cum îl vedem azi la știri. Avea multă încredere în el. Acum e furios și a pierdut controlul.”. Aceasta a spus pentru CNN că multe lucruri despre Putin le știe de la fostul ei partener, astfel încât și-a format o părere despre modul în care acționează “Nu are o strategie, ci doar o concepție greșită. Cred că este foarte spontan și ego-ul lui joacă un rol important.”

Femeia a mai declarat că ea crede ca președintele Rusiei suferă de tulburare de personalitate narcisică: “Nu e o mare schimbare, totuși. Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisică. Totul este despre control și cred că atunci simțea că, controlează mai bine situația. Acum lumea spune că Occidentul a umilit Rusia, iar Putin ia totul foarte personal. Și nu cred că există o strategie de restaurare a Uniunii Sovietice. Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el, de recunoașterea pe care o primește”.

În încheiere, Alexandra a spus că i se pare teribil ce se întâmplă în Ucraina și că atât ea, cât și fiica ei de 9 ani plâng zilnic din cauza războiului.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...

Spania poate deveni prima țară din UE care oferă „concediu menstrual” plătit

Un proiect de lege a fost prezentat marți de...

Pentagonul a confirmat că există fenomene aeriene neidentificate

În ultimii 50 de ani au existat în jur...

Președintele Ucrainei și soția lui, prima apariție în public de la izbucnirea războiului

Volodomir Zelensky și soția sa, Olena Zelenska, au participat...