fbpx

Alexandra Tolstoy, fosta partenera a lui Sergei Pugachev vorbește despre președintele Rusiei: “Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el.”

Data publicării:

Contesa Alexandra Tolstoy este o aventurieră britanică, dar și o femeie de afaceri care a avut în trecut o relație cu Sergei Viktorovich Pugachev, cunoscut drept  “bancherul lui Putin ”. Aceasta a oferit un interviu pentru CNN, unde a vorbit despre președintele Rusiei și modul în care s-a schimbat acesta în ultimii 15 ani.

Alexandra spune că Putin este un conducător dur, lipsit de empatie precum ceilalți dictatori.  Președintele rus își conduce țara după principiul divizării, mai exact fiecare pentru el, „nimeni nu are încredere în nimeni, toți sunt foarte competitivi.” Fosta parteneră a lui Pugachev a făcut o comparație ce îl evidențiază pe Vladimir Putin: “Era ca în „Nașul”. Toată bogăția aceea incredibilă și o lipsă totală de morală.”

În anul 2008, Alexandra Tolstoy a fost în aceeași încăpere cu președintele Rusiei despre care, spune ea, “Era foarte diferit de cum îl vedem azi la știri. Avea multă încredere în el. Acum e furios și a pierdut controlul.”. Aceasta a spus pentru CNN că multe lucruri despre Putin le știe de la fostul ei partener, astfel încât și-a format o părere despre modul în care acționează “Nu are o strategie, ci doar o concepție greșită. Cred că este foarte spontan și ego-ul lui joacă un rol important.”

Femeia a mai declarat că ea crede ca președintele Rusiei suferă de tulburare de personalitate narcisică: “Nu e o mare schimbare, totuși. Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisică. Totul este despre control și cred că atunci simțea că, controlează mai bine situația. Acum lumea spune că Occidentul a umilit Rusia, iar Putin ia totul foarte personal. Și nu cred că există o strategie de restaurare a Uniunii Sovietice. Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el, de recunoașterea pe care o primește”.

În încheiere, Alexandra a spus că i se pare teribil ce se întâmplă în Ucraina și că atât ea, cât și fiica ei de 9 ani plâng zilnic din cauza războiului.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie,...

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...

Criza de lapte praf în Statele Unite ale Americii- Joe Biden apelează la armată

31 de tone de lapte praf au fost transportate...