fbpx

Mobilizare în lupta anti-Covid

Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o video-conferință, la care au participat prefecții și oficialii instituțiilor implicate în lupta contra COVID-19. El a spus că le-a cerut tuturor să fie prezenți „cu toate efectivele în prima linie a bătăliei împotriva răspândirii noului coronavirus”.
Am organizat o video-conferință cu toți prefecții și toate instituțiile statului care sunt implicate în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus. Am dat un mesaj de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate. Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie a bătăliei, să se organizeze eficient”, a spus Orban, după întâlnirea on-line.
Șeful Executivului a punctat că le-a cerut prefecților să sancționeze toate încălcările legii privind protecția sanitară.
Prefecților le-am cerut să facă operative zilnice pentru a impune toate măsurile necesare pentru a lupta în mod eficient contra răspândirii virusului, pentru a sancționa toate încălcările de la regulile de protecție sanitară și de a dispune toate măsurile, pentru a face față oricărei provocări”, a adăugat Orban.
Joi seara a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care se prelungește starea de alertă cu alte 30 de zile.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Portugalia și România sprijină aderarea Finlandei și a Suediei în NATO

António Costa și Nicolae Ciucă, premierul Portogulaliei și cel...

Moment important în monarhia britanică marcat de Prințul Charles

Prințul Charles al Marii Britanii a deschis pentru prima...

Președintele Germaniei va vizita România, la Palatul Cotroceni, pe 4 mai

Președintele Germaniei vizitează România cu scopul de a discuta...

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, mesaj apreciativ la adresa proiectului „Curățăm România”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a apreciat inițiativa „Curățăm...