fbpx

Mobilizare în lupta anti-Covid

Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o video-conferință, la care au participat prefecții și oficialii instituțiilor implicate în lupta contra COVID-19. El a spus că le-a cerut tuturor să fie prezenți „cu toate efectivele în prima linie a bătăliei împotriva răspândirii noului coronavirus”.
Am organizat o video-conferință cu toți prefecții și toate instituțiile statului care sunt implicate în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus. Am dat un mesaj de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate. Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie a bătăliei, să se organizeze eficient”, a spus Orban, după întâlnirea on-line.
Șeful Executivului a punctat că le-a cerut prefecților să sancționeze toate încălcările legii privind protecția sanitară.
Prefecților le-am cerut să facă operative zilnice pentru a impune toate măsurile necesare pentru a lupta în mod eficient contra răspândirii virusului, pentru a sancționa toate încălcările de la regulile de protecție sanitară și de a dispune toate măsurile, pentru a face față oricărei provocări”, a adăugat Orban.
Joi seara a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care se prelungește starea de alertă cu alte 30 de zile.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...