fbpx

Iunie, luna voucherelor de vacanță

Data publicării:

Se poate spune că, pentru voucherele de vacanță, luna iunie a fost una roditoare. 50.000 de nopți de cazare este rezultatul acestui rod, la un preț mediu de 1089 lei.

Conform datelor înregistrate de portalul de rezervări hoteliere Travelminit.ro, din ce în ce mai mulți turiști români înlocuiesc vacanțele în Bulgaria și Grecia cu sejururi la pensiunile din România. Piscina și restaurantul propriu sunt printre cele mai dorite facilități de turiștii aflați în căutarea unei vacanțe liniștite în țara noastră. Românii au rezervat în luna Iunie peste 50.000 de nopți de cazare folosind vouchere de vacanță. Cele mai căutate destinații de vacanță sunt litoralul Marii Negre, Valea Prahovei, stațiunile balneare și orașele istorice, precum Sibiu, Cluj-Napoca, Sighișoara. Prețul mediu al sejururilor achitate cu vouchere de vacanță este de 1089 lei.
Românii dau Bulgaria și Grecia pe vacanțele în țara noastră
Dată fiind incertitudinea posibilității de a călători în destinațiile estivale bine-cunoscute românilor, precum Grecia, Bulgaria și Turcia, tot mai mulți români se reorientează spre destinații din țara noastră. Valea Prahovei, zonele balneoclimaterice și litoralul rămân cele mai căutate destinații pentru cei care își doresc să călătorească în țara noastră.
Aproape jumătate dintre rezervările făcute pe portalul Travelminit.ro sunt pentru vacanțe last minute, ce au check in-ul în mai puțin de două săptămâni de la data rezervării.
1089 lei este costul mediu pentru o vacanță achitată cu vouchere
Costul mediu pentru un pachet de vacanță de 3 nopți achitat cu vouchere de vacanță este 1.089 RON pentru 2 persoane, însemnând o creștere de 8% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe rezervări cu tichete de vacanță au fost făcute de familii (45%), iar costul mediu al unei vacanțe pentru doi adulți și 1-2 copii este de 1.065 RON/3 nopți. De asemenea, mare parte din rezervări au fost efectuate și de cupluri (42%), iar costul mediu al unei vacanțe pentru două persoane este de 726 RON/2 adulți/3 nopți.
Peste 30% dintre românii care au rezervat concedii cu vouchere de vacanță au suplimentat valoarea tichetelor pentru a achiziționa cazare pe o perioadă mai îndelungată sau servicii de masă extinse.
Oferim aceleași condiții de flexibilitate și anulare gratuită și deținătorilor de vouchere, precum și asistența online sau telefonică pentru finalizarea rezervării. Suntem pe un trend ascendent în ceea ce privește numărul rezervărilor efectuate, însă turiștii sunt extrem de atenți la condițiile de anulare sau schimbare a datei sejurului oferite de hotelieri. Avem peste 3400 de proprietăți care oferă anulare gratuită și flexibilitate totală a rezervării și suntem în discuții permanente pentru a convinge din ce în ce mai mulți hotelieri să ofere aceste facilități oaspeților lor” a declarat Timea Ambrus, Operations Manager Travelminit.ro.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Cel mai mai important eveniment aviatic european a început la Cluj-Napoca (FOTO)

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost astăzi (23...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...

Istanbul, orașul turistic pe 2 continente

Istabulul este singurul oraș din lume care se întinde...

Orașe din România care merită vizitate în concediu

Orașele din țara noastră sunt pline de clădiri istorice,...