fbpx

Horoscop 9 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Ești foarte atent la toate oportunitățile care apar și încerci să profiți din plin de ele, însă este posibil să întâmpini dificultăți în a-ți îndeplini obiectivele. Lărgește-ți orizontul și totul va merge fără probleme.

TAUR

Profită din plin de această zi specială, din care nu vor lipsi prietenii și persoanele dragi. Vei avea ocazia să îți exprimi punctul de vedere, să fii înțeles și să obții informații prețioase de la cei din jur. Astazi este o zi in care vei solutiona unele activitati pe care le-ai inceput cu ceva timp in urma sau sa obtii unele raspunsuri la intrebari lansate de mult.

GEMENI

Este posibil să fii mai preocupat de activități ce tin de hobby-uri de pasiuni, dar și să te intereseze mai mult acele lucruri care te lasă să creezi, să-ți folosești imaginația din plin. Ai creat o barieră de comunicare între tine și partener sau persoana pe care îți dorești să o cucerești. De tine depinde să o depășești și să faci lucrurile să meargă.

RAC

Este o ocazie bună pentru a te detașa de gândurile negative care ar putea avea un impact major asupra relației tale de cuplu. Ești dependent de familie, trăiri intense, dragoste, afecțiune. Faci tot posibilul să fii pe placul persoanelor dragi, ești tot mai activ și te bucuri de ieșiri cu multă distracție.

LEU

Visezi la un job nou care să îți aducă schimbări importante atât în mediul social, cât și în cel financiar. Prosperitatea financiară nu va întârzia să apară. Până atunci, revizuiește-ți realizările anterioare și stabilește-ți viitoarele ținte!

FECIOARĂ

Urmează colaborări fructuoase la locul de muncă și odată cu astea, în viața ta apar energii contradictorii. Viitorul relației tale depinde foarte mult de modul în care reușești să te împaci între carieră și familie.

BALANȚĂ

Fire creativă, găsești tot mai multă bucurie în munca ta de zi cu zi. Urmează perioade benefice, atât în planul profesional, cât și în cel personal. Îți satisfaci fără probleme orice plăcere, fără să ți cont de parerile celor din jurul tău.

SCORPION

Noutăți și răsturnări de situație. E o zi decisivă pentru tine, pentru că ești pe punctul de a lua o hotărâre importată în legătură cu o relație de parteneriat sau cu o persoană care devine din ce în ce mai prezentă în viața ta.

SĂGETĂTOR

Oricât de complicate sau de încâlcite ar părea unele lucruri astăzi, vei da dovadă de calm și de  concentrare. Ai capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu, înțelepciunea de a alege metodele clasice, drumurile batatorite, fără să risti cu nimic.

CAPRICORN

Alegi să-ți asculți sufletul, să mergi pe o cale pe care mulți au evitat-o de foarte multe ori. Pe tine nu te sperie nimic, ești pregătit pentru provocări și necunoscut. Curajul tău va fi răsplătit cu vârf și îndesat!

VĂRSĂTOR

Cu mai multă încredere în propriile puteri, reușești astăzi să impresionezi lumea din jur cu deciziile luate. Vii cu ceva nou, schimbi reguli, ieși din tipare. Te ridici deasupra mulțimii, indiferent dacă riști să fii judecat sau blamat pentru atitudinea nonconformistă.

PEȘTI

Percepția intuitivă, empatia și spiritul de sacrificiu îți pot pune piedici în viața de zi cu zi. Vor exista momente de cumpănă, peste care însă vei trece cu brio datorită forței tale interioare. Este un moment bun pentru a lua decizii importante în viața profesională.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...