fbpx

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Data publicării:

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul bulgar al Economiei și Industriei, Bogdan Bogdanov se vor întâlni astăzi 23 noiembrie, pentru a dezbate aderarea României și a Bulgariei la spațiul Schengen.

Ministerul Economiei și Industriei din Republica Bulgaria în parteneriat cu Ministerul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului din România organizează astăzi 23 noiembrie în orașul Ruse, Bulgaria, de la ora 10:00, Forumul de afaceri bulgaro-român „United Europe – One Path to Economic Security and Sustainable Integration”.

Evenimentul are scopul de a aduce în prim plan demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, o atenție sporită fiind acordată impactului asupra mediului de afaceri, implicând atât investitori locali cât și străini, precum și camerele de comerț.

TELE7abc HD va trasmite în direct din orașul Ruse, Bulgaria, începând cu ora 10:30, Forumul de afaceri bulgaro-român „United Europe – One Path to Economic Security and Sustainable Integration”. Puteți urmări dezbaterea pe pagina de Facebook Tele7abc HD sau pe canalul de YouTube Tele7abc.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...

Monitorizarea în cadrul MCV pentru România şi Bulgaria, s-a încheiat

Comisia Europeană a anunţat că a încheiat monitorizarea în...