fbpx

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Data publicării:

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție de 99%. Au mai rămas mai puțin de 1000 de abonamente disponibile pentru ediția de anul acesta.

Ediţia din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, iar prețul unui abonament începe de la 199 Euro + taxe.

Festivalul aduce peste 250 de artişti internaţionali şi naţionali și opt scene unde vor avea loc live act-uri în premieră pentru un festival din România: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Ferg, dar şi un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Alok, Armin van Buuren, Steve Aoki, Eric Prydz, Zhu, KSHMR, Tale Of Us, Amelie Lens, Boris Brejcha.

Festivalul oferă şi o varietate de activităţi şi zone speciale, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă şi zone de divertisment.

Biletele achiziționate nu se pot returna doar dacă abonamentul selectat este Risk Free. Acesta se poate returna cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

Check-in-ul se poate face online gratuit în termen de 30 de zile de la achiziție. Ulterior, taxa va fi de 15 euro. Check-in-ul la festival costă 25 de euro.

UNTOLD este unul din cele mai mari festivaluri de muzică din România, organizat anual la Cluj-Napoca, începând cu anul 2015.

Excepția a fost în 2020, festivalul fiind anulat din cauza pandemiei.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

Festivalul Classics for Pleasure revine la Sibiu

Elite Art Club invită toți melomanii la festivalul  Classics...