Horoscop 3 Aprilie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BERBEC

Ai șansa de a vedea mult mai clar care e drumul pe care ai nevoie să mergi de acum înainte, dincolo de ceea ce-ți dorești.

TAUR

Ai o stare de spirit excelentă și un chef de glume pe măsură. Atenție însă, fiindcă nu toate vor fi gustate pe deplin și riști să intri în conflict cu o persoană apropiată.

GEMENI

Este o zi bună pentru a începe un nou capitol, pentru a te implica în sau a încerca ceva diferit. Este posibil să primești un răspuns, un sfat prețios, sau ți se oferă un acces, o informație utilă.

RAC

Zi bună pentru achiziții, pentru tranzacții, negocieri, poți lua decizii bune, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Sunt bine aspectate și cumpărăturile legate de cămin, de familie.

LEU

Frământările care nu te-au lăsat să dormi nopți în șir își vor găsi rezolvarea astăzi. Totul e să-ți accepți problemele și astfel vei găsi și rezolvarea lor.

FECIOARĂ

Ai nevoie să-ți păstrezi echilibrul emoțional, să ai o doză de liniște în minte, să nu te mai stresezi pentru situații în plus, să spui „nu” când este nevoie.

BALANȚĂ

Din punct de vedere financiar, iese soarele pe strada ta. Fie vei primi o mărire de salariu, fie cineva îți va returna o datorie,sau de ce nu, îți vei schimba traseul profesional.

SCORPION

Munca este cel mai important domeniu în care ai ocazia să progresezi în această perioadă, în salturi mari, dar planificate atent.

SĂGETĂTOR

Fii atent la informațiile, ideile, veștile care vin astăzi spre tine, pentru că poți găsi răspunsurile dorite fix când te aștepți cel mai puțin. Este o zi prielnică pentru discuții deschise, pentru clarificare, pentru schimb de cunoștințe, pentru împărtășit emoții și trăiri.

CAPRICORN

Astăzi vor apărea mai multe oportunități de a-ți rezolva problemele. Totul e să ai răbdare și să nu-ți pierzi cumpătul, fiindcă ieșirile nervoase nu te vor ajuta să le rezolvi mai repede, ci dimpotrivă.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie să simți libertatea, să o trăiești, să te bucuri de aceasta, indiferent în ce activitate te implici. Este o zi bună pentru a crea, pentru a-ți folosi imaginația.

PEȘTI

Ești mai atent, dai dovadă de mai multă înțelepciune, dar în același timp ești și mai pasional, mai deschis să-ți arăți emoțiile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*