fbpx

Horoscop 2 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Ești foarte prins cu rezolvarea sarcinilor la locul de muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Această zi este plină de încercări pe plan profesional, însă toate acestea te vor face să conștientizezi că poți face față situațiilor de criză. Există posibilitatea unei despărțiri într-un moment neașteptat, iar dacă nu reacționezi la timp, riști să pierzi fericirea de care te bucuri în prezent.

TAUR

Dezechilibrul karmic de care are parte nativul acestei zodii, îl epuizează psihic și sufletește. Vei primi reproșuri din partea partenerului de viață, care s-a simțit neglijat în ultima perioadă. Așadar, ai nevoie de o pauză în care să-ți pui ordine în gânduri și simți chiar nevoia separării de partenerul de viață, pentru a reflecta supra relației și pentru a lua cele mai bune decizii.

GEMENI

Azi se anunță o zi extrem de relaxantă pentru nativii Gemeni. Vor fi în armonie totală cu tot ce îi înconjoară. Simt nevoia să iasă în natură și se bucură până și de cele mai mărunte lucruri din viață. Vor merge poate în cele mai ciudate locuri unde vor întâlni o persoană, posibil partener care le vor da peste cap toate emoțiile. La locul de muncă, colegii le vor cere ajutorul și vor ține cont de sfaturile lor.

RAC

Există riscul să întâmpini unele probleme de sănătate, odihnește-te și nu intra în panică. Relația amoroasă tinde să se degradeze, așadar trebuie să iei atitudine și pentru a lua o decizie favorabilă pentru tine. Fie comunici cu partenerul mai mult și încercați să reparați relația, fie pui punct relației daca aceasta se dovedește a fi una toxică.

LEU

O sarcină importantă de îndeplinit la locul de muncă, îți va face dimineața extrem de stresantă. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ mai ales dacă ai de rezolvat sarcini de ordin administrativ. Partenerul de viață, pare să nu mai simtă aceeași atracție ca la început, ceea ce-l va determina pe nativul Leu să lupte pentru a ca flacăra pasiunii să nu se stingă.

FECIOARĂ

Deși nu este adeptul răzbunării, dorește să îl învețe o lecție pe cel care i-a făcut rău și i-a frânt inima. Inventiv în toate domeniile, pare să fie priceput și când vine vorba de răzbunare, folosindu-se de metode diverse pentru a-și duce la bun sfârșit planul de răzbunare. La locul de muncă, trebuie să fie foarte eficient astfel încât să nu fie luat în colimatoriu de către superiori.

BALANȚĂ

La locul de muncă, vei primi activități suplimentare care îți vor provoca o stare de nervozitate. Vei întâmpina o perioadă dificilă și din punct de vedere financiar, din care vei învăța o lecție importantă de viață. Fă un efort să te înțelegi cu toți cei din jur mai ales că o să ai nevoie de suport. De tine depinde atmosfera din cercul de prieteni.

SCORPION

Nativul Scorpion va demonstra tuturor de ce este în stare atunci când ambiția sa atinge cote maxime, mai ales că astăzi este una dintre cele mai favorabile zile pentru asumarea riscurilor mari. Sunteți un favorit al astrelor prin prisma curajului de care dați dovadă, iar acest lucru nu poate reprezenta decât un avantaj, deoarece asumarea unor riscuri atât de mari se vor dovedi a fi extrem de profitabile.

SĂGETĂTOR

Pus mereu pe șotii, acest lucru își va lăsa amprenta în toate activitățile sale de pe parcursul zilei. La locul de muncă, optimismul pe care îl dețin astăzi îi molipsește pe toți din jurul lui. Cu toate acestea, glumele pe care le face vor putea părea deplasate, mai ales că îi place să glumească pe seama altor persoane.

CAPRICORN

Astăzi este o zi care se anunță liniștită și cu ceva surprize astfel că vei avea mai multă energie decât de obicei. Vei primi o sumă semnificativă de bani pe care trebuia să o primești cu ceva timp în urmă de la serviciu, ceea ce îți va aduce mulțumire. Empatic, iubești să oferi ajutor celor care au nevoie, iar această zi te va face să conștientizezi faptul că această lume poate deveni un loc mai bun, chiar și prin simpla acțiune a unui singur om.

VARSĂTOR

Întâmpini dificultăți și îți este foarte greu să îți revii după o perioadă mai puțin favorabilă din viața ta, având nevoie de mult suport moral.

Întâlnirea cu un prieten se dovedește a fi destul de favorabilă deoarece iți va propune o colaborare ce te va ajuta să obții beneficii financiare.

PEȘTI

Începi dimineața foarte nervos și stresat. Încearcă să fii rațional și să nu lași gândurile rele să te domine.

Cu toate acestea, astăzi te vei bucura de realizări pe plan profesional. Finalul zilei te va surprinde plăcut fiindcă partenerul de viață ti-a pregătit o surpriză, astfel încât va trezi în tine cele mai puternice sentimente pe care nu le-ai mai simțit până acum.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Declarații oferite de Volodimir Zelenski în cadrul discursului din Parlamentul României

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a oferit azi, în data...

„Ploaia nu mai are loc de plânsul ochilor căprui”,...

Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci vin în septembrie la SAGA Music Festival

După Amsterdam Music Festival, Armin Only și EDC, ALDA...