Horoscop 18 Martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BERBEC

Discuțiile cu prietenii apropiați ar putea să vă aducă idei pentru noi proiecte de succes. Aceasta este ziua marilor proiecte, fie că este vorba despre deschiderea unei afaceri sau o promovare importantă la locul de muncă, succesele nu vor întârzia să apară. Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi încredere în forțele proprii şi totul va veni de la sine.

TAUR

Te așteaptă o zi interesantă, în care vei comunica mult. Simți nevoia să-ți exprimi sentimentele, gândurile, tot ce ai pe suflet și în minte. Problemele legate de bani ar putea să te determine să umbli la economii, așa că probabil ai putea să-ți echilibrezi conturile și să nu cheltui inutil.

GEMENI

Azi pot apărea niște câștiguri sau satisfacții. Fondurile din contul tău de economii se pot mări, dacă te concentrezi și acționezi din impuls. Performanța ta nu va trece neobservată.  Vei primi aprecieri din partea superiorilor tăi.

RAC

O zi aglomerată la locul de muncă. Te bucuri de succes în plan profesional, iar asta îți hrănește egoul. Astăzi, toate lucrurile pe care ți le-ai propus şi pe care ți le-ai dorit de mult se vor întâmpla, în sfârşit.

LEU

Apar anumite beneficii, castiguri, recompense, iti sunt apreciate anumite actiuni, eforturile pe care le-ai depus in trecut. Este un moment bun sa iei unele decizii legate de achizitii, vanzari, ba chiar si imobiliare, dar si sa faci unele planuri de viitor.

FECIOARĂ

Îți pierzi răbdarea din orice și ai tendința să critici orice mișcare a partenerului de viață. Lucrurile nu stau mai bine nici în plan profesional. Schimbările tale de atitudine nu sunt ușor de tolerat. Calmează-te, dacă-ți dorești ieși cu bine din situațiile tensionate.

BALANȚĂ

S-ar putea sa apara unele evenimente imprevizibile, rasturnari de situatie si sa fii obligat sa iei unele decizii de ultim moment. Ascultă-ți instinctul când ai o clipă de liniște, îți va spune unde se ascund lucrurile importante pentru tine și încotro trebuie să o iei.

SCORPION

Traversezi o perioadă benefică în plan emoțional, partenerul îți împărtășește sentimentele. Se anunță o zi excelentă și în ceea ce privește sectorul carierei. Sunt șanse mari să te remarci în plan profesional și să fi răsplătit financiar.

SĂGETĂTOR

Unele certuri cu persoanele dragi te-au făcut să te izolezi în cochilia ta și să nu vă mai dorești să ieși din casă. Încearcă să-ți dai seama care au fost adevăratele motive pentru care au început disputele și remediază totul în cel mai amabil mod posibil.

CAPRICORN

Elimini cu multă îndemânare și înțelepciune neplăcerile sau obstacolele care iți ies în cale, reușești să scapi de un anumit bagaj emoțional, clarifici lucruri, aranjezi lucrurile, ca mai apoi să pornești pe un drum nou, clar, limpede, liniștit.

VĂRSĂTOR

Reușești să te achiți cu rapiditate de sarcinile zilnice. E o zi bună să demarezi noi proiecte. Demersurile de azi îți vor aduce profit în viitor.

PEȘTI

Nu vă mai simțiți deloc bine în pielea dumneavoastră și de aceea ar trebui să faceți o schimbare menită să vă pună din nou pe picioare. Cu cât schimbarea se va produce mai repede, cu atât vă va fi mai bine. Simți nevoia să faci schimbări în locuință. Poate fi vorba despre o renovare sau despre recondiționarea unor piese de mobilier.

Comments are closed.