Horoscop 15 Martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BERBEC

Ai parte de un început de săptămână favorabil atât pe plan profesional cât și din punct de vedere sentimental. Energic şi curios astăzi, vei transforma creativitatea în pasiune, iar mai apoi cine ştie, poate pasiunea se va transforma într-o sursă de venit. Se anunță zile lungi și intense la locul de muncă. Va fi cale deschisă de afirmare, de acceptare a planurilor, de acțiune mai consecventă și mai atentă, astfel încât să obți rezultate mai bune.

TAUR

Dedică mai multă seriozitate profesiei, pentru a spera în continuare la promovarea mult visată. Vei avea ocazia să-ți faci apariţia la un eveniment important care are legătură cu sfera profesională. Vei cunoaşte oameni noi şi vei avea ocazia să începi proiecte interesante. În plus, starea ta de spirit va atrage oamenii ca un magnet, implicit colaboratori şi potenţiali parteneri de afaceri.

GEMENI

Ziua vine cu vești bune. Vei avea o stare bună azi, iar prietenii tăi îți vor aprecia energia pozitivă și cheful de viață. Sunt posibile câteva probleme profesionale, iar ele se pot amplifica datorită unei poziții excesiv de dure și ireconciliabile, putând duce la amăgiri cu situații instabile. Nativii care sunt căsătoriți se vor bucura de o revigorare a relației de cuplu, în vreme ce nativii singuri își vor întâlni marea iubire.

RAC           

Zi încărcată la locul de muncă însă toate eforturile tale vor fi răsplătite mai mult decât îți imaginai, ceea ce-ți va aduce o mare satisfacție. Viața ta sentimentală evoluează către o atmosferă fascinantă, deoarece esti seducator/oare și nu lasi pe nimeni indiferent. S-ar putea să primești o sumă surprinzătoare de bani.

LEU

Vor apărea oportunități. Evolutia situatiei tale financiare consta in capacitatea ta de a sorta graul de pleava. Va fi un moment de transformări importante, când este necesar fă alegerea corectă, stabilește clar dorințele, pentru a nu repeta erori de altădată. Parteneri de încredere însă pot da o mână de ajutor, venind cu diferite opțiuni.

FECIOARĂ

Te vei bucura de un început de săptămână favorabil din toate punctele de vedere. Vei face față cu brio chiar și celor mai dificile sarcini la serviciu. Pe plan financiar lucrurile se pot îndrepta către o direcție mai bună deoarece apar noi oportunități. Ai toate șansele să reușești în domeniul în care activezi. Superiorii tăi îți apreciază eforturile, iar persoanele pe care le coordonezi te privesc cu admirație.

BALANȚĂ

Te vei concentra pe realizarea unor schimbări pe plan sentimental și vei încerca sa te detașezi de trecut și de dezamăgirile suferite anterior, pentru a putea să mergi mai departe. Ești mai decis ca oricând să te readuni psihic și te gandești serios la viitor, renuntand la tot ce înseamnă trecut, inclusiv la persoane care fac parte din el. Iți dorești să începi o nouă viață, o nouă relație.

SCORPION

Ai ocazia de a te implica într-un proiect de suflet alături de persoana iubită. Dacă aveaţi în plan să vă măriţi familia, poate acum este momentul ideal pentru a persevera. Îți poți evidenția punctele forte și îți poți defini clar așteptările sentimentale. Întâlnești numeroase oportunități acum pentru că ai muncit foarte mult pentru a găsi un echilibru, iar acum rezultatul depășește cele mai exigente așteptări.

SĂGETĂTOR

E posibil să abandonezi o activitate, chiar dacă pierzi bani, dacă ea nu este legală sau îți ridică niște probleme, sau nu ai un act pregătit pentru a putea merge mai departe. Încearcă să îți dozezi așteptările. Acordă o atenție sporită modului în care discuți cu cei din jur. Te pot percepe drept o persoană arogantă din cauza modului în care te adresezi. Pot apărea proiecte și propuneri care promit o creștere semnificativă a veniturilor, iar abilitățile organizatorice bune vă vor ajuta și pe voi și pe cei dragi în rezolvarea problemelor.

CAPRICORN

Va fi o perioadă foarte emoțională, în care mulți vor putea să-și arate în mod deschis sentimentele, romantismul și atractivitatea, ceea vine cu noi culori, noi senzații care ajută la consolidarea relațiilor cu persoana iubită. Cei singuri, vor întâlni dragostea, vor lua decizii importante în viață. Bunăstarea financiară îți asigură un confort psihic, motiv pentru care reușești să rezolvi rapid toate situațiile neprevăzute care se ivesc de-a lungul zilei.

VĂRSĂTOR 

Ziua de luni este una special. În plan profesional, ai şansa de a avansa, depinde doar de tine cum îţi impui să evoluezi. Acesta este un moment în care poţi atinge noi culmi. Este posibil să primești mai multe responsabilități la job, semn că superiorii tăi au încredere în abilitățile tale. Energiile vitale sunt activate, astfel încât activitatea va deveni mai fructuoasă dacă vei acționa.

PEȘTI

Astăzi se anunță o zi tensionată. Va exista nervozitate în comunicare, lipsă de înțelegere reciprocă și probleme în timpul unei călătorii. Este posibil ca unele calcule și planuri să nu se împlinească, așa că va trebui să faci ajustări și să atenuezi probleme cu alte persoane. Cu puțină muncă și organizare, ai toate șansele să închei lucruri pe care le-ai neglijat în ultima vreme.

Comments are closed.