fbpx

Gabriel Mg, despre rolul din „Nonconformistul”: „Normalul este cea mai crudă insultă!”

Data publicării:

Weekend-ul trecut la Happy Cinema a avut loc avanpremiera scurtmetrajului „Nonconformistul”, o producție realizată de mult îndrăgitul influencer Gabriel Mg, student la actorie.

„Nonconformistul” este un scurtmetraj care vorbește despre o schimbare în lumea teatrului și care spune povestea unui tânăr student în anul al doilea la Facultatea de Actorie, care este plictisit de ceea ce se studiază la cursuri și care va încerca să îi schimbe pe ceilalți și să îi influențe să modernizeze lumea teatrului.

https://youtu.be/jokQdHC6lKQ

Gabriel Mg este protagonistul propriei sale producții. În scurtmetraj este o fire mai rebelă care vrea să demonstreze tuturor că poate reuși în această meserie fără să se încadreze în principiile impuse de societate. Dacă acesta va reuși, veți afla urmărind scurtmetrajul „Nonconformistul”, care a avut marea premieră duminica aceasta pe canalul de YouTube al lui Gabriel Mg.

Împreună cu Gabriel Mg, au mai jucat și actorii: Maria Costeschi, Gabriela Porumbacu, Hany Derbas, Amalia Năstase, Alexandra Zamfirescu, Andreea Ionela, Silviu Lupescu etc. Producția a fost filmată de către Tedd (Teodor Dumitru), iar întregul scurtmetraj a fost regizat și montat de către Gabriel Mg. La partea de scenariu Gabriel a lucrat alături de Miruna Andreea Icleanu.

Foto: Teodor Dumitru

La avanpremiera scurtmetrajului „Nonconformistul” Gabriel Mg a acordat un interviu pentru postul de televiziune Tele7abc în care a vorbit cu Alexandra Putanu (Alejandra) despre producția care promite să revoluționeze lumea actorilor.

Foto: Teodor Dumitru

Alexandra Putanu: A crezut toată lumea în ideea ta?

Gabriel Mg: Mi s-a spus să am grijă ce fac și să nu spun ceva ce nu ar trebui, dar nu mi-a spus nimeni că nu va merge ceea ce am vrut să arăt prin acest scurtmetraj.

Alexandra Putanu: Ce așteptări ai în urma acestui scurtmetraj?

Gabriel Mg: Pe parcursul timpului, de când m-am gândit să-l fac, am sperat că poate se va întâmpla ceva, dar îmi dau seama că sunt un simplu om. Mi-am dat seama că oricât aș încerca și orice aș face nu se va schimba nimic. Dacă era să se schimba ceva, pleca de mult schimbarea.

Alexandra Putanu: Mesajul pe care îl transmiți este exclusiv pentru zona de teatru?

Gabriel Mg: Producția a fost făcută pentru teatru și vorbește în mare parte despre acest domeniu, însă când vine vorba de dorința de schimbare nu mă refer doar la facultatea de actorie, ci și la situația din școli și instituții și la relațiile cu oamenii în general. Nu mergem deloc spre o evoluție.

Alexandra Putanu: Popularitatea în social media te-a ajutat să realizezi acest scurtmetraj?

Gabriel Mg: Tot ceea ce sunt în online este un hobby, un plus de a mă vedea mai multă lume, iar asta m-a ajutat. Important este să îți placă ceea ce faci.

Alexandra Putanu: Este greu în ziua de astăzi să te lansezi ca actor?

Gabriel Mg: Din câte am înțeles de la foarte mulți actori, da, este destul de greu, din păcate.

Alexandra Putanu: Cât de mult te asemeni cu personajul „Nonconformistul”?

Gabriel Mg: Încerc să fiu un nonconformist, sunt în mare proporție, gândesc ca el dar nu neaparat și acționez. În ultimul timp am început să învăț să și tac.

Alexandra Putanu: Care a fost cel mai greu moment pe care l-ai petrecut pe platourile de filmare?

Gabriel Mg: În ziua în care am filmat mi-a fost incredibil de rău. Nu am putut dormi înainte, am fost foarte stresat, chiar îmi doream să cer să filmăm într-o altă zi. Scurtmetrajul a fost filmat într-o singură zi, în maxim nouă ore, cu excepția părții de final. Pentru filmare nu am petrecut mult timp să mă pregătesc, eu sunt genul de om care face totul pe grabă.

Alexandra Putanu: Ce mesaj ai pentru public?

Gabriel Mg: Spuneți ce aveți de zis, aveți încredere în voi și nu uitați, normalul este cea mai crudă insultă! :))

Interviul poate fi urmărit și pe canalul de YouTube al Alexandrei Putanu:

Video: Teodor Dumitru

Articol: Alexandra Putanu (Alejandra)

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Festivalul Minorităților, organizat în parcul Obor, sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va organiza Festivalul Minorităților, în parcul...

Câștigătorii premiilor Pulitzer 2022

În cadrul ediției de decernare a premiilor Pulitzer din...

Untold deschide înscrierile pentru voluntari

Untold Cluj Napoca este în căutare de aproximativ 2000...