fbpx

Alexandra Putanu lansează emisiunea ”PodCast cu Alejandra” în colaborare cu Artsma

Data publicării:

Alexandra Putanu (Alejandra), prezentator TV la Tele7abc lansează vinerea aceasta pe canalul ei pe YouTube emisiunea PodCast cu Alejandra, în colaborare cu Artsma.

„Începând de luna aceasta putem realiza podcast-uri, folosind microfoane special concepute pentru podcast sau emisiuni radio. Prima noastră realizatoare de podcast, Alexandra Putanu, prezentator TV la TELE7abc, a înregistrat deja primele episoade la noi în studio, în primul episod având-o ca invitată pe Sensy, creatoare de conținut și fostă concurentă a emisiunii „Bravo ai stil” de la Kanal D”, a declarat Mihai Alexandru Simion, founder Artsma.

„Am plăcerea de a vă anunța că începând din data de vineri, 26 noiembrie de la ora 19:00 vă aștept pe canalul meu de YouTube cu noi episoade din emisiunea ”PodCast cu Alejandra”, emisiune produsă de casa de producție Artsma„, a anunțat Alexandra Putanu pe rețelele de socializare.

„Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate”, a explicat Alexandra pentru Blogul Alejandrei.

Printre primii invitați care au acceptat deja invitația în emisiune se numără: Sensy, o prezență remarcabilă în online, creatoare de conținut și fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, Nicolle Gheorghiu-Popescu, co-protagonista din serialul „Lacrimi de iubire” produs de MediaPro Pictures, serial și film care la începutul anilor 2000 a atins un succes enorm, renumita actriță Larisa-Cosmina Dobrotă, cunoscută pentru celebrul rol din serialele românești de la Acasă TV („Iubire ca-n filme”, „Inimă de țigan”, „Regina” etc.) dar și pentru rolul Katiei din serialele „Fructul Oprit” și „Sacrificiul” de la Antena 1, și Anisia Gafton, o actriță de comedie foarte talentată, iubitoare de stand-up comedy și totodată fostă concurentă a emisiunii „Ferma – Orășeni VS. Săteni” de la Pro TV.

„La ”PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media”, a mai declarat Alejandra pentru Tele7abc.ro.

În prima ediție a emisiunii „PodCast cu Alejandra”, care va debuta vineri, 26 noiembrie de la ora 19:00, o vom vedea și auzi pe Sensy, care a vorbit despre secretele unui creator de conținut de succes și totodată a dezvăluit detalii neștiute din spatele emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Așadar, vinerea de la ora 19:00 Alexandra Putanu vă așteptă pe canalul ei de YouTube cu noi episoade din emisiunea ”PodCast cu Alejandra”!

Podcast-urile au devenit în ultimul timp cele mai ascultate și urmărite emisiuni, care au prins contur și în România, atingând astfel un succes imens în online, atât pe YouTube, cât și pe toate platformele audio existente care dispun de conținut de tip PodCast.

Vezi PROMO – PodCast cu Alejandra

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Website: Blogul Alejandrei

ARTSMA

Facebook: ARTSMA

Instagram: @artsma.romania

YouTube: ARTSMA

Website: www.artsma.ro

Echipă

ARTSMA: Mihai Alexandru Simion, Cristian Ambrozie

MUA: Andreea Fugaru, Georgiana Pașculea

Hairstylist: Andreea Stancu

Outfit: Modalaselva by Emilia Dumitru

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Laureații Galei Premiilor Radar de Media 2022 (VIDEO)

Marți – 25 octombrie 2022, de la ora 19:00,...

Gala CROSSROADS AWARDS 2022 by Mark Twain International School & Hashtag Production

Legenda Crossroads – Battle of the Bands continuă la...

Claudiu Dumitrache & Simona Țăranu vor prezenta Gala Premiilor Radar de Media 2022. Vezi detalii!

Gala Premiilor Radar de Media 2022 va avea loc...

Festivalul Minorităților, organizat în parcul Obor, sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va organiza Festivalul Minorităților, în parcul...